O Manifestació per la pau ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dimecres, 9 de març de 2022

Manifestació per la pau

L'alumnat de 6è B ha preparat un vídeo explicatiu sobre el posicionament de l'Escola Ítaca en contra de les armes i de les guerres.


Davant la situació terrible que s'està vivint a Ucraïna, el tema de la guerra surt cada dia a les nostres aules. Les nenes i els nens no entenen perquè les persones adultes no aconsegueixen resoldre els conflictes de forma pacífica i es pregunten què poden fer per fer costat d'alguna manera a la població que està patint el conflicte armat. 

De moment, hem recollit 10 caixes d'aliments i medicaments i a dins de cada caixa hem deixat missatges de suport escrits per l'alumnat. Per la setmana que ve, l'alumnat ha proposat fer una manifestació en favor de la pau. Així doncs, dilluns vinent dia 14 de març tots els nens i nenes, des de 1r fins a 6è, sortirem a la rambla Arnau de Vilanova a les 15:15 per expressar amb veu alta i clara el nostre desig de pau. Anirem caminant per la rambleta fins al col·legi sant Bonaventura i tornarem a l'escola. Allà recollirem l'alumnat d'infantil i acabarem a la pista del pati tots i totes plegats per a llegir la paraula pau en diversos idiomes. Les famílies de l'escola esteu convidades a compartir aquesta activitat amb nosaltres, manifestant-vos pel carrer i acompanyant-nos en l'acte de cloenda.

Quan s'acabi l'acte, tots els nens i nenes tornaran a la seva classe i la sortida es farà a l'hora de sempre per les portes habituals. L'alumnat de piscina sortirà a les 16:15 per la porta principal.
Mentre duri l'activitat us preguem que no separeu els vostre fills i filles del seu grup. Ja sabeu que sobre tot els més petits quan us veuen es posen neguitosos i els costa seguir l'activitat.


Agraïm un cop més la vostra col·laboració i esperem que dilluns pugueu sumar-vos a aquesta iniciativa.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada