O JOCS DE PATI ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

diumenge, 29 de novembre de 2020

JOCS DE PATI

Durant les darreres setmanes, la comissió de pati de l'AMPA ha liderat una pintada col·lectiva de jocs als patis de l'escola en la quina han contribuït un bon nombre de famílies. Aquesta era una demanda que havia sortit força vegades a les reunions de delegades i delegats d'alumnes i que aquest any, amb el nou pla d'organització dels patis amb motiu de la pandèmia, s'ha fet encara més necessària.

Des de les tutories, s'han recordat les normes d'aquests jocs clàssics per a poder jugar-hi des del primer moment. Com podeu veure, tots els jocs han tingut molt bona acollida per part de la canalla:

la xarranca


el twister


els laberints


Square bed


l'aranya peluda


tres en ratlla


mirror meel circuit de cotxes


la pissarra


els circuits


I aquí podeu veure tota la colla de mares i pares artistes que han treballat en petites brigades per poder respectar les normes de seguretat que ens exigeix la pandèmia. Des d'aquí volem agrair la seva bona feina i la seva contribució a la millora dels patis perquè, malgrat les limitacions del moment, les nenes i els nens puguin gaudir encara més de l'estona d'esbarjo. L'escola la fem entre totes i tots. Moltíssimes gràcies a l'AMPA i a totes les famílies que heu col·laborat!!!


0 comentaris:

Publica un comentari