O Ja tenim el rocòdrom! ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dimecres, 19 d’abril de 2017

Ja tenim el rocòdrom!

Aquest dimarts 18 d'abril, quan van tornar de les vacances de pasqua, les nenes i els nens de l'escola es va trobar una bona sorpresa: per fi tenim el rocòdrom al nostre pati. El projecte del rocòdrom és una antiga iniciativa de l'escola que va començar amb la col.laboració de l'AMPA i que va acabar rebent el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb un format molt més ambiciós d'aquell que inicialment s'havia previst. Tenint en compte que la construcció d'un rocòdrom s'ajustava als programes "Pati Obert" i "Esports en família" que es porten a terme durant els caps de setmana i festius, la Regidoria d'Esports finalment s'ha fet càrrec d'una bona part de les despeses del projecte.


De fet, es tracta d'una doble instal·lació: per una banda, hi ha un bulder, que és un mur d'iniciació a l'escalada, pensat per a fer un desplaçament horitzontal a poca alçada.També hi ha un mur vertical destinat a activitats d'escalada artificial amb cordes, dirigides per monitoratge especialitzat. Aquest mur, de moment, està fora de servei, ja que les peces de la zona més baixa només es col·locaran en aquelles ocasions en que hi hagi personal especialitzat, per poder realitzar l'ascensió amb l'equipament adequat.


De moment, les mestres d'educació física de l'escola ja estan dedicant les seves classes a ajudar a l'alumnat a familiaritzar-se amb aquesta instal·lació i a desenvolupar diverses tècniques per a desplaçar-s'hi. S'ho estan passant d'allò més bé! És fantàstic!


Aprofitem per agrair des d'aquí, la millora de les instal·lacions del nostre pati per part de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i, molt especialment, l'aportació inicial realitzada per l'AMPA sense la qual aquest projecte no s'hauria pogut portar a terme.

2 comentaris:

  1. Bon día! Una iniciativa genial! Des de l'escola Canigó us volem demanar el nom de l'empresa on heu comprat les peces i/o qui us ha fet la intervenció. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola Beatxu! Moltes gràcies. N'estem molt contents!
    Per a respondre a les preguntes que ens fas, et convidem a passar per l'escola i en parlem sense cap problema. Esperem que ens facis un correu o un truc. Gràcies!!

    ResponElimina