O COMENCEM EL CURS! DATES DE LES REUNIONS DE GRUP. ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

divendres, 11 de setembre de 2020

COMENCEM EL CURS! DATES DE LES REUNIONS DE GRUP.

Benvolgudes famílies,

Us hem fet arribar el llistat del grup classe de la vostra filla o del vostre fill. 

A l’hora de barrejar l’alumnat de tot el cicle, hem tingut en compte les diverses variables per a fer una distribució el més equilibrada possible, sense oblidar les preferències que els propis nens i nenes van expressar en un qüestionari que van respondre abans d’acabar el curs passat.

Us preguem que no ens demaneu canvis. No ha estat una tasca fàcil. Necessitem la vostra col.laboració pel bon funcionament d’aquesta proposta organitzativa.

Transmeteu il.lusió a la canalla per a tornar a l’escola i perquè entenguin que aquesta és una oportunitat per a conèixer millor altres nens i nenes i ampliar la seva xarxa social. La canalla ja ens ha demostrat que s’adapta als canvis més ràpidament que nosaltres.

Busqueu el nom de la tutora o el tutor i el nom del vostre grup. El primer dia cadascun d’ells i elles esperarà el seu grup davant de la porta d’entrada corresponent, amb un rètol indicant la lletra i el grup. 

Recordeu:

1. Infantil: Entre les 9:00 i les 9:15, per la façana de la ronda ibèrica, davant de la porta de cada classe que dona al pati.

2. Cicle Inicial (1r i 2n): A les 9 davant de la porta principal de la rambla Arnau de Vilanova.

3. Cicle Mitjà (3r i 4t): A les 9, a la façana principal a la porta grossa que hi ha davant mateix de la cuina.

4. Cicle Superior (5è i 6è): A les 8:50, a la porta de l’avinguda de la collada. 

Habitualment, l’alumnat de l’escola que té germans o germanes a P3, P4 i P5, poden entrar directament pel passadís de la porta d’infantil que es troba a la ronda ibèrica i dirigir-se a les escales que corresponguin al seu cicle. 

El primer dia us preguem que entrin per la porta que correspon al seu cicle i vagin cap al punt de trobada per pujar a l’aula amb la seva tutora o tutor.

Les sortides es faran pels mateixos accessos que les entrades. A partir de 3r, el professorat acompanya el grup al punt de sortida i els nens i nenes surten sols.

Necessitem que la porta estigui lliure d’adults perquè puguin localitzar les seves famílies i ens puguem assegurar que han marxat acompanyats. Us preguem que no us quedeu ni a les portes ni davant de la façana per evitar les aglomeracions.

Excepcionalment, aquest curs hem d’evitar l’accés de les famílies a l’interior del centre. Si necessiteu anar a secretaria, trobar-vos amb el professorat o parlar amb direcció, us agrairem que demaneu cita prèviament.

Durant els propers dies farem les reunions d’inici de curs en format virtual.

Aquestes són les dates:


Bon cap de setmana i fins dilluns0 comentaris:

Publica un comentari