O Comiat de 6è ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dijous, 25 de juny de 2020

Comiat de 6è

El divendres 19 de juny ens vam trobar a les pistes de l’escola amb tot l’alumnat de 6è per fer un petit acte de comiat d’aquest curs tan estrany. Ens hauria agradat que no hi faltés ningú i que haguéssim pogut compartir aquesta darrera trobada amb tots els nens i nenes de l’escola i, fins i tot, amb les seves famílies, però la covid-19 no para de posar-nos impediments. Quan van començar sisè, qui es podia imaginar que deixaríem a mitges tants projectes, que viuríem un confinament i que ens hauríem d’acomiadar amb una mascareta a la cara? Qui es podia imaginar que viuríem el dia en que no estés permès abraçar-se?Sigui com sigui, vam voler felicitar aquestes noies i aquests nois de 6è. Per la seva feina, per la seva capacitat d’adaptació i per fer d’aquesta escola un lloc millor:


Emporteu-vos el record de tot allò que heu après. De tot allò que heu viscut aquí. De totes les persones amb qui ho heu compartit. Aquest és un record molt intens, que perdura al llarg de la vida. Cuideu-lo.  Estimeu-lo. 


La nostra voluntat, la de tot l’equip humà, ha estat la d’ajudar-vos a crèixer com a persones. Us hem acompanyat amb la mirada atenta i hem compartit moments i vivències que no oblidarem.Avui és el vostre últim dia a l’escola. Heu fet un viatge ple d’aventures i coneixences, com Ulisses a l’Odissea. En tot cas, s’acaba una etapa i en comença una altra. Segur que se us barreja la il.lusió, amb la inquietud que suposen totes les novetats amb què us espera l’institut. Us anirà molt bé. I esperem que ens ho vingueu a explicar. Perquè aquesta és i serà sempre la vostra escola. Perseguiu els vostres somnis! Sou invencibles!


0 comentaris:

Publica un comentari