O Festa de la Música ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dilluns, 25 de novembre de 2019

Festa de la Música

El darrer divendres 22 de novembre, hem fet diversos actes al centre per a celebrar la Festa de la Música. Pel matí, els grups de 1r i 2n han ballat danses al gimnàs. La classe de 1r ha fet una representació dansada de l'Allegro de la  tardor de Vivaldi i les dues classes de 2n una dansa portuguesa anomenada Tia Anica. L'alumnat de 6è ens ha sorprès amb una cançó d'anglès que han acompanyat amb percussió corporal, Try de la cantant Colbie Caillat.
Després de la bona acollida que va tenir el tastet de concerts que vam fer el curs passat per primera vegada, hem volgut repetir l'experiència. El dia de la música per la tarda hem organitzat sis espais diferenciats en què una colla d'alumnes i alguns familiars han pogut fer petites audicions cadascú amb el seu instrument. L'alumnat de l'escola ha anat circulant per aquests espais per a poder gaudir de tots i cadascun dels microconcerts.


A la biblioteca, hi havia quatre solistes de vent: la Gemma tocant el clarinet, la Mila tocant la trompeta, l'Elsa tocant el flabiol i el tamborí i la Irene tocant el flabiol.


Al vestíbul, hem pogut gaudir d'un grup força nombrós de corda fregada: l'Aniol, la Pilar i l'Elsa amb el violoncel, l'Àlex i l'Eneida amb el violí i el pare l'Eneida i l Elsa, l'Alejandro, amb la flauta dolça.En una aula d'nfantil hi havia la Gala tocant la bateria, el Pablo amb el tabal i l'avi de la Carla tocant rumba amb la guitarra, acompanyat per la Mònica que ha cantat i també ha ballat.En una altra aula d'infantil hi havia el Pere, l'avi del Gerard i la Júlia, tocant el clarinet. També hi havia el Tomàs amb l'oboè, la Núria amb la flauta travessera i el Pau i l'Eric tocant el tabal.
A la sala de psicomotricitat hi havia el grup més nombrós. L'Anastàsia, l'Emma, la Júlia, la Clàudia, l'Ona i la Valèria han tocat el teclat, l'Eric el teclat i la caixa, l'Adam el tabal i el Roc el djembé.Al gimnàs, hem pogut gaudir de la rumba amb la presència d'en Daniel Pubill, net del famosíssim Peret, que ens ha recordat cançons tan memorables com Borriquito i El muerto vivo, tocant la guitarra acompanyat amb les palmes per la seva companya.Agraïm des d'aquí la bona feina de totes les persones que han col.laborat i que d'una manera o altra han fet possible aquesta festa tan lluïda. Alguns nens i nenes ja feia dies que esperaven l'oportunitat de poder tocar. Compartint la música, compartim vivències emocionals molt potents. Intèrprets i públic, esperem que tothom hagi gaudit d'aquesta experiència tan enriquidora. 

0 comentaris:

Publica un comentari