O CASTANYADA 2019 ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

diumenge, 10 de novembre de 2019

CASTANYADA 2019

Amb la tardor arriba la castanyada i amb la castanyada un munt d'activitats per a tots els nens i nenes de l'escola. Com cada any, els diversos cicles han elaborat receptes de tardor, han preparat danses i han gaudit de les diverses propostes que les famílies de l'escola han organitzat per a celebrar la festa.
Aquesta és la festa que compta amb més col·laboració per part de les famílies del centre. Hi ha feina per a tothom. Algunes persones enfornen les receptes de tardor a casa seva, d'altres actuen a les obres de teatre o al túnel del terror, d'altres s'encarreguen de l'atrezzo o de l'organització. Durant les setmanes prèvies veiem mares i pares assajant i trafegant pel centre amb els preparatius. Hi ha dues obres de teatre que ja són autèntics clàssics de l'espectacle escolar: La castanyera i La bruixa Melisenda. Des del curs passat, també hem pogut conèixer la tradició mexicana del dia de muertos gràcies a la iniciativa d'algunes mares de cicle mitjà.

Aquest any les famílies de sisè han obert el túnel del terror al públic per recollir diners per a la festa de final de curs i perquè tothom pogués gaudir d'aquesta activitat que fins ara s'adreçava únicament a l'alumnat de cicle superior. Ha estat tot un èxit de participació!


Agraïm des d'aquí la bona feina feta per l'alumnat, el professorat, les famílies i l'AMPA, perquè cadascú a la seva manera aporta iniciativa i entusiasme a la festa per a fer-la ben lluïda. Moltes gràcies per fer-ho possible. L'escola la fem entre totes i tots! 

Aquests són els enregistraments de les dues obres de teatre d'infantil i cicle inicial: La Castanyera i la Bruixa Melisenda.
0 comentaris:

Publica un comentari