O El carrer Montserrat ja està guarnit per Carnaval! ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dissabte, 23 de febrer de 2019

El carrer Montserrat ja està guarnit per Carnaval!

Donada la bona acollida que la iniciativa de guarnir un carrer per carnaval va tenir el darrer curs entre les famílies de l'escola, aquest any hem volgut repetir l'experiència.


La FAC, Federació d'Associacions pel Carnaval de Vilanova i la Geltrú, ja fa sis anys que ha recuperat l'antiga tradició de guarnir els carrers del centre per a acollir la festa més emblemàtica de la nostra ciutat. Implicant escoles, instituts, entitats i associacions veinals, ha liderat aquesta iniciativa i el cert és que any rere any cada cop són més els carrers del centre vila que veiem engalanats.
La comissió Agenda 21 de l'escola Ítaca ja fa mesos que va començar a pensar idees per a executar aquest projecte amb material reciclat i durant les darreres setmanes tothom ha estat enfeinat recollint oueres de cartró, pintant-les, retallant-les i enfilant-les de sis en sis. Hi ha hagut feina per a tothom, a l'escola i a casa. Aquest dissabte al matí una bona colla de families, mestres i personal de l'escola ens hem trobat per a penjar tot el material al carrer Montserrat. El resultat ja el veieu, ha quedat espectacular! Una selva atapeïda de lianes i micos!

L'activitat ha estat un èxit de participació i d'execució. Agraïm la col·laboració de totes les persones que s'han implicat en el projecte per a fer-lo possible: les nenes i els nens, les famílies, l'AMPA, el professorat i la resta del personal del centre. S'ha fet molt bona feina en equip i el resultat ha quedat molt lluït. El carnaval ja ha començat! Aprofiteu aquests primers dies per a passejar en família pel centre i admirar el goig que fan els carrers guarnits. Moltíssimes gràcies i bon carnaval a tothom!


Les veïnes i els veïns del carrer Montserrat també han decorat una part del carrer amb caramels de colors. Tot plegat ha quedat preciós!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada