O El carrer col·legi ja està guarnit! ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dimecres, 31 de gener de 2018

El carrer col·legi ja està guarnit!

"Els carrers seran sempre nostres!". Amb aquest lema la FAC (Federació d'Associacions pel Carnaval) vol reconèixer la feina feta per tots aquells col.lectius i entitats que en els darrers anys han recuperat la tradició carnavalesca de guarnir els carrers del centre de la ciutat. Amb la voluntat de participar d'aquesta iniciativa popular i amb un projecte liderat per la comissió d'Agenda 21 de l'escola, hem treballat per construir un sostre d'ampolles plenes d'aigua de tons blaus i verds, els colors del mar Mediterrani, el mar de l'illa grega que ens dóna nom, Ítaca. I el nostre carrer és el carrer col·legi.
Tothom ha col.laborat en la recollida d'ampolles buides. Més de 2000! Nenes, nens i mestres van tenyir l'aigua a les classes i van omplir desenes d'ampolles que el conserge ha traginat sense parar per tota l'escola, amunt i avall. Famílies i professorat ens vam trobar per lligar-les en xarxes un dissabte al matí i aquesta tarda hem acabat la feina amb una bona colla de voluntaris i voluntàries. Des de l'AMPA s'ha gestionat la comunicació, engrescant la participació mitjançant les delegades i delegats de cada classe. Hi ha hagut feina per a tothom. Com podeu veure, una molt bona feina d'equip. 

 
Agraïm la col·laboració de tothom que s'ha implicat en el projecte per a fer-lo possible. Ha quedat fantàstic!!! Aquests dies de carnaval passeu per tots els carrers guarnits admirant la bona feina que han fet escoles, els instituts i diverses entitats per tot el centre de la ciutat i no oblideu que, com a mínim aquest any, el carrer col·legi és el nostre! Bon carnaval a tothom!


2 comentaris:

  1. SOM UN GRAN EQUIP, NO HI HA CAP MENA DE DUBTE! Enhorabona a tothom!! Quin millor carrer per fer-ho nostre???Carrer Col·legi... preciós!Visca l´Ítaca i visca el carnaval!

    ResponElimina
  2. Si, enhorabona a tothom per la feina feta!
    Families i Esocola juntes pels nostres fills i filles!

    ResponElimina