O Festa final de curs 2016 - 2017 ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dimarts, 20 de juny de 2017

Festa final de curs 2016 - 2017

Benvolgudes famílies,

El proper dimecres 21 de Juny és l’últim dia de classe i us volem informar de les activitats que es faran com a comiat a la festa de final de curs.

- A primera hora, tota l’escola baixarà al gimnàs, per assistir a l’espectacle El Circ que l’alumnat de 6è oferirà a la resta de nens i nenes de l’escola.  L’acte finalitzarà amb la tradicional entrega de samarretes.

- A mig matí, cada grup prepararà a la seva classe un  esmorzar especial de comiat.

- Després d’esmorzar, les classes d’infantil gaudiran d’una estona de pati lliure amb diferents propostes d’espais de joc: grafisme amb escuma, fang, maquillatge i zona de ball.

- A les 11:30, els nens i nenes que vulguin podran gaudir d’una màster class de ball al gimnàs. L’alumnat de 6è anirà per les classes perquè la resta de mestres i alumnes de l’escola puguin signar la seva samarreta.

- A les 12:45 obrirem les portes i totes les famílies  podreu entrar a les classes per recollir les vostres criatures i acomiadar-vos del professorat.

A partir de les 7 de la tarda, l’alumnat de 6è i les seves respectives famílies tornaran a l’escola per a celebrar la seva pròpia festa de comiat, amb sopar, ball i moltes sorpreses.

Des d’aquí aprofitem per a fer un agraïment molt especial a la comissió de mares i pares de 6è que han dinamitzat activitats per a recollir diners per a les colònies i la festa de final de curs, invertint temps i esforç perquè aquesta festa sigui ben lluïda i l’alumnat s’emporti un record inoblidable.

Igualment, agraïm la col•laboració de totes les famílies de l’escola que, d’una manera o altra, heu donat suport a les diverses iniciatives que les famílies de 6è. han portat a terme al llarg del curs.

Altres informacions

- El proper dimarts 27 de juny, tots els tutors i tutores estaran a la seva classe de 12 a 14 del migdia per si voleu comentar algun aspecte de l’informe de final de curs.

- Les famílies de 6è heu de passar entre els dies 26 i 29 de juny a recollir i signar l’historial acadèmic del vostre fill/filla.

- El curs començarà el dimarts 12 de setembre en horari de matí i tarda.

Agraint la vostra col•laboració en la nostra tasca diària, us desitgem un molt bon estiu!!

L’ equip de mestres

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada