O ANGLÈS ~ ESCOLA ÍTACA, Vilanova i la Geltrú

dimecres, 9 d’octubre de 2013

ANGLÈS


            
La llengua Anglesa s´introdueix a la nostra escola des de P5.
L´assoliment del domini de la competència comunicativa al final de l'etapa de primària, és la base sobre la qual giren totes les activitats dins l'àrea d´Anglès.

Així, des de ben petits, els nostres alumnes aprenen a través de cançons, jocs, tallers i activitats que ajuden a l'infant a interioritzar que la llengua Anglesa serveix com un mitjà de comunicació.Aquest aprenentatge significatiu envolta totes les activitats en els diferents cicles, on hi juguen un paper important els desdoblaments per grups, que permeten un treball més individualitzat depenent de les necessitats de cada alumne.


We learn playing!

Des de la nostra àrea potenciem les teatralitzacions com a mitjà d´expressió oral.

Per aquest motiu fem tallers de teatre en Anglès com a complement del treball fet a l´aula.
De la mateixa manera i com a eix transversal dins el nostre centre, potenciem el treball cooperatiu a través del projecte Reading in pairs, iniciat en el nostre centre des de l´any 2016.
Estudiar una llengua és fer-la servir, per això participem en el projecte eTwinning que ens posa en contacte amb altres centres arreu d´Europa. Writting letters for our European friends.Donem molta importància a la celebració de les festivities relacionades amb la cultura Anglesa.
I el més important ... Aprenem de manera lúdica i divertida!We enjoy our corners

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

Benjamin Franklin